«Ευχαριστιέμαι το βόλεϊ στον ΠΑΟΚ»

Ο Μένιος Κοκκινάκης μιλάει στο SDNA για τον δεύτερο τελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι (22/4 - 21:30) και τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου.
«Ευχαριστιέμαι το βόλεϊ στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Volley League, με στόχο την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 (22/4 - 21:30).

Το λίμπερο του Δικεφάλου, Μένιος Κοκκινάκης, μιλά στο SDNA για το ντέρμπι του PAOK Sports Arena και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.

Μάλιστα, η συνέντευξη στον Κοκκινάκη συνδυάστηκε και με την ανανέωσή του στα «ασπρόμαυρα», με την είδηση να γίνεται γνωστή πριν από λίγη ώρα.

Ξεκινώντας την κουβέντα, ο αθλητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών, λέγοντας ότι:

«Η σειρά των τελικών δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στον Ολυμπιακό, κάναμε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι στο Ρέντη, έτσι είναι όμως ο αθλητισμός, τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας όπου θέλουμε τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1. Θέλουμε να παίξουμε και πάλι το καλό βόλεϊ που παίζουμε εδώ και πολύ καιρό και μέσω αυτού να πάρουμε τη νίκη».

- Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε η ήττα στο πρώτο ματς;

«Μπορούμε να βρούμε αρκετές δικαιολογίες για την ήττα, αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια. Είναι σημαντικό να καταφέρνεις να ξεπερνάς εύκολα το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε κερδίζεις είτε χάνεις, είδαμε τα λάθη μας στο προηγούμενο ματς αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε ώστε να τα διορθώσουμε και να εμφανιστούμε καλύτερα στον αυριανό αγώνα.

- Έπαιξε ρόλο η αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που είχε δύο απαιτητικά ματς με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς του League Cup;

«Μπορεί να φταίει αυτό, μπορεί να φταίει κάτι άλλο, είναι και λογικό, η ομάδα είχε να ηττηθεί από τον Ιανουάριο, είμαστε σε μία καλή φόρμα, δεχόμασταν πολύ ωραία μηνύματα για τον τρόπο που παίζαμε, είχαμε μία ήττα αλλά έτσι είναι το βόλεϊ, προχωράμε να το φτιάξουμε για το επόμενο ματς».

- Πόσο σημαντική είναι για εσάς η στήριξη του κόσμου;

«Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ, το βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, σε δύσκολες καταστάσεις του αγώνα ο κόσμος μπορεί να σε βοηθήσει για να πάρεις ένα πόντο, ένα σετ ή και το ματς. Ευχαριστιέμαι πολύ το βόλεϊ και παίζω με το ίδιο πάθος σε κάθε ματς, απλά ένα γεμάτο Παλατάκι σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και είναι κάτι που το θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη...