«Μύλος» με Μίτσελ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου που επιθυμεί σφόδρα την παραμονή Μίτσελ προκαλούν νέες σκέψεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού. «Δεν υπάρχει θέμα» λένε στο Λιμάνι μετά τη συνάντηση προπονητή-διοίκησης. Εν ολίγοις... μύλος!
Πηγή: sdna.gr
«Μύλος» με Μίτσελ!

Όλα ανοιχτά φαίνεται πως είναι στο θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό! Ενώ τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα κατά του Ισπανού τεχνικού με τις πληροφορίες να οδηγούσαν στο επίσημο φινάλε του από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αργά το βράδυ υπήρξε τοποθέτηση από τον Ολυμπιακό που ίσως ανατρέπει τα πάντα. «Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ» τονιζόταν με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν τον Μίτσελ να έχει το απόγευμα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας συζητώντας όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που είχε προκύψει αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα μεταγραφικά της ομάδας με την πρώτη κίνηση να φημολογείται πως θα είναι η άμεση απόκτηση του Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που πάντως διαψεύδει σε πρώτη φάση ο Ολυμπιακός. Ο Ουσέρο άλλωστε είναι εισήγηση του Μίτσελ. Για ποιο λόγο τελικά ο Ολυμπιακός από εκεί που ήταν έτοιμος να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μίτσελ αναζητώντας μάλιστα και διαδόχους του αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν (μια και οι ανατροπές πλέον για τον Μίτσελ είναι συνεχόμενες...) να στηρίξει τον Ισπανό και να συνεχίσει μαζί του, δεν έχει γίνει γνωστό.

Μια δεδομένη παράμετρος έχει να κάνει πάντως και με την στήριξη που έχει στο πρόσωπο του ο Μίτσελ από τον κόσμο της ομάδας καθώς όλο το 24ωρο από το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά όπου «φούντωσε» το θέμα του Ισπανού και μετά υπήρξαν αντιδράσεις για ενδεχόμενη απόλυση του. Από την άλλη βεβαίως για να διώξεις έναν προπονητή πρέπει να φέρεις έναν άλλο που προφανώς θα είναι του ίδιου διαμετρήματος και εμβέλειας. Για αυτό και οι πρώτες σκέψεις για Έλληνα τεχνικό που υπήρχαν το βράδυ της Κυριακής εκ πρώτης όψεως δείχνουν να «διαλύθηκαν» γρήγορα, αν και κανείς δεν μπορεί να πάρει κάποια εξέλιξη ως δεδομένη αυτές τις ώρες...

Διαβάστε ακόμη...