"Είχαμε πρόβληματα στην επίθεση"

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη κακή απόδοση της ομάδας του και την αναγκαιότητα εύρεσης κι άλλων επιθετικών λύσεων, εκτός της εγγυημένης που λέγεται "Αλέξης Κυρίτσης".
Πηγή: sport.gr
"Είχαμε πρόβληματα στην επίθεση"

"Είχαμε μια καλή αντιμετώπιση του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν ανθεκτικοί και παίξαμε μυαλωμένα. Εντελώς το αντίθετο έγινε στο δεύτερο μέρος και όταν ο ΠΑΟΚ ανέβασε την αμυντική ενέργειά του κι έβαλε τα σουτ, ξέφυγε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο καλάθι και στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε τη κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να βρούμε κι άλλους πόλους σκοραρίσματος", είπε και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι όλος ο Ικαρος κινείται γύρω από τον Κυρίτση. "Δεν είναι αυτό το πλάνο, αλλά πολλές φορές μας οδηγούν εκεί τα πράγματα. Είναι θέμα δουλειάς και χρόνου. Δεν είχαμε αυτό το σχέδιο το καλοκαίρι. Εχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον Βρκίτς το οποίο προσπαθούμε να διαχειριστούμε εκ των έσω και ταυτόχρονα δίνοντας χώρο στα νεαρά παιδιά της ομάδας είτε το σκορ είτε είναι στους 20 πόντους".


Ο Μιχάλης Γιαννκίδης επέστρεψε στα παλιά λημέρια του (σ. σ. υπήρξε και αρχηγός του ΠΑΟΚ), αλλά στάθηκε στη κάκιστη απόδοση της ομάδας του. "Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο με τη καλή άμυνά μας, δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη, δώσαμε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να πάρει τη διαφορά και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει να τη κρατάει", είπε. Ερωτηθείς για τα δικά του συναισθήματα, απάντησε ότι "έζησα καλές και κακές στιγμές στον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας και πλέον κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιότητες με τον ΠΑΟΚ στη προηγούμενη θητεία του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Είναι καλή ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...