A+ A A-

ΕΟΚ: Στέλνει στον Αθλητικό Εισαγγελέα τον φάκελο της επίθεσης στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Από thessports.gr: Ο φάκελος με τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού και το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, από την επίθεση στο ΣΕΦ, θα βρεθεί στα χέρια του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Στα χέρια του Αθλητικού Εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί ο φάκελος που περιέχει της καταγγελίες του Παναθηναϊκού, καθώς και όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, από την επίθεση που δέχτηκε η «πράσινη» αποστολή κατά την άφιξή της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του «τριφυλλιού», πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού δέχθηκε επίθεση από οπαδούς οι οποίοι πέταξαν μολότοφ, κροτίδες ευθείας βολής, αντικείμενα και έσπασαν τζάμια, με την Αστυνομία να μη μπορεί να προστατέψει τους «πράσινους».

Πλέον, το θέμα έχει φύγει από την ΕΟΚ και βρίσκεται στο γραφείο του Αθλητικού Εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Η πρώτη εμπειρία

Η πρώτη εμπειρία

01-10-2023 | paok24.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Νίκησε άνετα η Ελσίνκι

Νίκησε άνετα η Ελσίνκι

27-09-2023 | forzaonline.gr

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

27-09-2023 | forzaonline.gr

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.