Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή

Από sdna.gr: Ώρα μηδέν στον Ηρακλή καθώς ο Στράτος Ευγενίου παραδίδει τις μετοχές του στον ΓΣ αδυνατώντας να καλύψει το χρέος που υπάρχει προς τον Μπόγκνταν Μάρα και οποιοδήποτε άλλο προέκυπτε από απαιτήσεις άλλων ποδοσφαιριστών.
Πηγή: sdna.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή

Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Γηραιός» σε σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στην Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:
ADVERTISING

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής,που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα(επί θητείας του Αντώνη Ρέμου),τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ(Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες,με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του Π.Ο.Τ. Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο,δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου , ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος,αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής».

Διαβάστε ακόμη...