Στην ΑΕΚ η Όλγα Στράντζαλη

Απο sdna.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Όλγας Στράντζαλη για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Στην ΑΕΚ η Όλγα Στράντζαλη

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Όλγα Στράντζαλη. Η 27χρονη (16/01/1996) διεθνής ακραία, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Όλγα Στράντζαλη ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Τη διετία 2009-2011 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πήρε στη συνέχεια μεταγραφή για τον Αίαντα Ευόσμου και επέστρεψε στον «Γηραιό» τη διετία (2012-2014). Το 2014 ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λόγους σπουδών, όπου αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και του Μαϊάμι.

Το 2017 επέστρεψε στην Ευρώπη και φόρεσε τη φανέλα της Μπεζιέ, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γαλλίας. Ακολούθησαν η Πίλα και η Λεγκιονόβια Λεγκιόνοβο στην Πολωνία τη διετία 2018-2020, για να μεταβεί στην ιταλική Κούνεο το πρώτο μισό της σεζόν 2020-21. Στα μισά της περιόδου πήρε μεταγραφή για την πολωνική Χιμίκ Πολίς με την οποία και κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ. Το καλοκαίρι του 2021 ακολούθησε η ρουμάνικη Άλμπα Μπλαζ, με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ της χώρας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η Όλγα Στράντζαλη είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, συμβάλλοντας μάλιστα τα μέγιστα στην πρόκριση της στα Τελικά του Ευρωβόλεϊ 2023.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Όλγα Στράντζαλη, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα προστεθώ κι εγώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μετά από πολλές συζητήσεις, θεώρησα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη και το βαρόμετρο στην απόφαση μου ήταν ο προπονητής μας, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συνεχίσει η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τίτλους. Ως αντίπαλος, κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ.

Μόνο να φανταστώ μπορώ πως θα είναι και η αντίθετη όψη, να έχεις δηλαδή όλο αυτό τον παθιασμένο κόσμο στο πλευρό σου. Ήταν πολύ σημαντικοί για την ΑΕΚ την περσινή χρονιά οι οπαδοί της και θα είναι ακόμη πιο σημαντικοί την φετινή. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες μαζί. Η ΑΕΚ επάξια έχει κερδίσει μια θέση στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το σημαντικό είναι να συνεχίσει να διεκδικεί όλα τα εγχώρια τρόπαια. Η ομάδα βγάζει υγεία και σταθερότητα προς τα έξω, το οποίο είναι σημαντικό για τους αθλητές που έρχονται να αγωνιστούν για αυτή. Με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Όλγα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Διαβάστε ακόμη...