Με έξτρα επιβάρυνση η ΑΕΚ στο Παλατάκι

Από paok24.com: Η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα και η μάχη για τα πλέι οφ
Πηγή: paok24.com
Με έξτρα επιβάρυνση η ΑΕΚ στο Παλατάκι

Το προσεχές Σάββατο, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι σε όσα θα συμβούν πριν το τζάμπολ, με την απόσυρση της φανέλας με το Νο7 του Μπάνε Πρέλεβιτς, ωστόσο το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στο 11-9 και στην πέμπτη θέση, ενώ η ΑΕΚ είναι στο 12-7 και τέταρτη, έχοντας την εκκρεμότητα της αναμέτρησης με τον Προμηθέα. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι αυτό, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 19:15 στην Πάτρα, με το ντέρμπι στο Παλατάκι να έχει οριστεί, ένα 48ωρο μετά. Μια ΑΕΚ, που δεν έχει τον Στρέλνιεκς και ο Γουΐλιαμς παλεύει να επιστρέψει μετά από μυϊκό τραυματισμό, αλλά με αυτές τις απουσίες, νίκησε τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Προμηθέας που είναι στο 10-9 και στην έβδομη θέση, παίζει σήμερα στην έδρα της Χάποελ Τελ Αβίβ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Eurocup και δύο μέρες μετά, θα παίξει με την ΑΕΚ...

Η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, για νίκη το Σάββατο, δείχνει ακόμα μεγαλύτερη, ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, παίζει στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα, που μάχεται για την παραμονή του.

Διαβάστε ακόμη...