Έπεσε η ποινή Μαρινάκη-Καραπαπά στις… 5 μέρες!

Από sdna.gr:Δεκτή η έφεση Μαρινάκη-Καραπαπά από τους δικαστές της... ΕΠΟ! Έπεσε η ποινή στις 5 μέρες καθώς θεωρήθηκε ασήμαντη και πολύ ήπια η διαμαρτυρία τους, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να δώσουν το παρών και στην OPAP Αrena κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Έπεσε η ποινή Μαρινάκη-Καραπαπά στις… 5 μέρες!

Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς είχαν τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League με 15 μέρες απαγόρευση εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, για το "ντου" στον Πορτογάλο διαιτητή Πινέιρο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά τους έριξε στις πέντε μέρες την ποινή, κάτι που σημαίνει ότι πλέον έχουν δικαίωμα να βρεθούν κανονικά στη Ν.Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της εκκαλούσης ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αρ. 81/2023 απόφασης ΠΜΠΟ SL1.

Δέχτηκε τυπικά και εν μέρει κατ' ουσίαν την έφεση των εκκαλούντων Ευάγγελου Μαρινάκη και Κωνσταντίνου Καραπαπά.

Μεταρρύθμισε την υπ' αρ.81//2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Ευάγγελο Μαρινάκη για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ//ΕΠΟ 2022, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Κωνσταντίνο Καραπαπά για τη πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ/ΕΠΟ 2022 την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...