Απ΄ το μάνατζμεντ στην πώληση!

Από forzaonline.gr: Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρέθηκε προ ημερών ο Θόδωρος Καρυπίδης.
Πηγή: forzaonline.gr
Απ΄ το μάνατζμεντ στην πώληση!

Κι αυτό δεν αποτελεί μυστικό δεδομένου πως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Άρη έβγαλε προς το έξω το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στα social media από την πόλη της Νέας Υόρκης με το σήμα των «κιτρίνων».

Ο λόγος της επίσκεψης στις ΗΠΑ επισήμως δεν έγινε γνωστός, ωστόσο πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον ισχυρό άνδρα του κλαμπ είναι σε θέση να γνωρίζουν πως είχε σχέση με τον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Καρυπίδης έκανε μια σειρά επαφών με επιχειρηματικό γκρουπ που έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την είσοδο στην ΠΑΕ Άρης.

Σημειωτέων πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν άνοιξαν το διάστημα της πρόσφατης επίσκεψης και παραμονής του Καρυπίδη στις ΗΠΑ.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει ανοιχτή γραμμή κι εκτός από τις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις στη Νέα Υόρκη, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και στο Λονδίνο, με το επιχειρηματικό γκρουπ που ενδιαφέρεται για τον Άρη να διατηρεί γραφεία και στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Σε πρώτο χρόνο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η προοπτική της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου και της διατήρησης του μάνατζμεντ από πλευράς Καρυπίδη.

Ωστόσο συν τω χρόνω το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και οι συζητήσεις που διεξάγονται πλέον, αφορούν αποκλειστικά την εξ ολοκλήρου παραχώρηση του συλλόγου στους ξένους επενδυτές, οι οποίοι θα αναλάβουν το απόλυτο κουμάντο από την στιγμή που πέσουν οι υπογραφές και υπάρξει «done deal».

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που ο Άρης αλλάξει χέρια και οι νέοι ιδιοκτήτες αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας, δεν αποκλείεται ο Καρυπίδης να παραμείνει στους «κίτρινους» σε έναν διαφορετικό ρόλο και χωρίς φυσικά να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...