Στον… αφρό ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού!

Από paok24.com: Αφού δεν του ζήτησε και... συγγνώμη ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ για τη χειρονομία του στο "Παλατάκι", πάλι καλά...
Πηγή: paok24.com
Στον… αφρό ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού!

Μόνο... συγγνώμη δεν ζήτησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού, για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στο πρόσφατο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προς τον κόσμο του Δικεφάλου, την ώρα που κατευθύνονταν στην φυσούνα μετά την αποβολή του από τους διαιτητές!

Η... τιμωρία του ομογενή των Πειραιωτών:

"Επιβάλλεται στον ΤΖΩΡΤΖ – ΠΙΤΕΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) για υβριστική συμπεριφορά, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και β) για ανάρμοστη συμπεριφορά, χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 10-12-2022" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τη στιγμή που ο Νίκος Τσιακμάς τιμωρήθηκε και αυτός με μία αγωνιστική!

Διαβάστε ακόμη...