Πέντε προληπτικά εκτός λόγω… ΠΑΟΚ!

Η Λέφσκι Σόφιας επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία και ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας, αν θέλει να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Πέντε προληπτικά εκτός λόγω… ΠΑΟΚ!

Όπως είναι γνωστό η ενδιάμεση αναμέτρηση με τη Σλάβια για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας ακυρώθηκε, με την αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» να ξεκινά ήδη την προετοιμασία της ενόψει Τούμπας.

Από την προπόνηση του Σαββάτου μάλιστα έμειναν προληπτικά πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές εκτός, με τους Μπάρι, Πετρίς, Μιλάνοφ και Ουέλτον να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα, λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλλαν στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Παράλληλα, στο μέτωπο των τραυματισμών, ο Στάνιμρ Στοίλοφ είδε τον Ίβελιν Ποπόφ να ανεβάζει ρυθμούς, δείχνοντας μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει σύντομα (αμφίβολο το αν αυτό θα γίνει στην Τούμπα), και τον Τσουνάμι να κάνει ασκήσεις με τη μπάλα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μικρά παιδιά βρέθηκαν στην προπόνηση του Σαββάτου, προκειμένου να βγουν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, χαρακτηριστικό του κλίματος ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις της Λέφσκι, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...