Αυτό ήθελε να κάνει ο Μαρινάκης!

Απο paok24.com: Επιστολή της λίγκας σε FIFA-UEFA
Πηγή: paok24.com
Αυτό ήθελε να κάνει ο Μαρινάκης!

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε θέμα στη λίγκα, με φόντο την επαγγελματική διαδικασία, ενώ δεν είχε κανένα λόγο και τώρα, ενημέρωσε και την UEFA μέσω επιστολής θέλοντας να... προλάβει την ΕΠΟ χωρίς να έχει το δικαίωμα.

Συγκεκριμένα, η Super League απέστειλε επιστολή στους προέδρους της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, το Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, την ΕΠΟ, καθώς και προς άλλους αρμόδιους φορείς, ενημερώνοντάς τους "για τη βούλησή της, σχετικά με θέματα Διαιτησίας".

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται "η ομόφωνη βούληση της Διοργανώτριας (13 ΠΑΕ υπέρ, μια ΠΑΕ ήταν απούσα από τη συνεδρίαση) για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατόν, του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, θέση την οποία στηρίζει και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Super League 2).

Παράλληλα, η επιστολή αναφέρει ότι οι 11 από τις 13 ΠΑΕ-Μέλη της Super League, οι οποίες ήταν παρούσες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τέθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως επικεφαλής της Διαιτησίας, για τα επόμενα δύο έτη (μια ΠΑΕ ήταν εναντίον και μια ΠΑΕ επιφυλάχθηκε)".

Διαβάστε ακόμη...