Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ηττήθηκε από την Ρίντ με 2-0, με το Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα στο παιχνίδι.
Πηγή: thessports.gr
Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός άρχισε με ήττα τις φιλικές του υποχρεώσεις επί αυστριακού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Ρίντ με τα γκολ των Μόνσαϊν στο 55′ και Νουτς στο 68′.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα και να δει τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπα, Μανωλάς, Κούτρης και Ανδρούτσος συμπλήρωσαν την τετράδα στην άμυνα. Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά και Φαντιγκά αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή. Ο Ραντζέλοβιτς με τον Καρβάλιο στα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στη κορυφή της επίθεσης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Ελ Αραμπί στο 29′ και τον Κούτρη στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μονσάϊν.

Στο 68ο λεπτό η Ρίντ διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Νουτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο νωρίτερα είχε προχωρήσει 9 αλλαγές χρησιμοποιώντας ουσιαστικά 2 ενδεκάδες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Μπα, Μανωλάς Κούτρης, Ανδρούτσος, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Καρβάλιο, Αραμπί

Μετά το 61′ έπαιξαν οι: Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Φαντιγκά (75′ Ντιμπί Κεϊτά), Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Χασάν.

Διαβάστε ακόμη...