Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου ο Ιωαννίδης

Από sdna.gr : Προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φώτης Ιωαννίδης και τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου (21/5).
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου ο Ιωαννίδης

Ευχάριστα νέα στο μεγάλο ερωτηματικό που είχε ο Παναθηναϊκός πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη (18/5).

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχει στην «πλάτη» του τρεις γεμάτες προπονήσεις πριν τον αγώνα που θα κρίνει τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (21/5 20:00).

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε μέρος στο πρόγραμμα που ακολούθησαν όσοι δεν ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα της Τούμπας. Κάνοντας προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Όσοι βρέθηκαν στην ενδεκάδα έκαναν αποθεραπεία.

Η είδηση της επιστροφής του Ιωαννίδη όπως είναι λογικό έφερε χαμόγελα στους Πράσινους. Ειδικά μετά την αποβολή του Φεντερίκο Μακέντα που του στερεί τη συμμετοχή στον μεγάλο αγώνα, η ανάγκη ετοιμότητας του νεαρού στράικερ ήταν μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη...