Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr : Ο Φραν Βέλεθ ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ενσωματώθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι υποδέχονται την Κυριακή στη Λεωφόρο την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Στην ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά από τρεις εβδομάδες λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει. Παράλληλα, πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησαν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, ενώ στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκαν οι Ιωαννίδης, Χριστογεώργος οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Νέων.»

Διαβάστε ακόμη...