Εγκρίθηκε και υπογράφηκε η απόφαση για τη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του γηπέδου στον Βοτανικό!

Από sdna.gr : Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει στο SDNA το σημερινό, επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης το οποίο εγκρίνει τη χρηματοδότηση 115 εκατομμυρίων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!
Πηγή: sdna.gr
Εγκρίθηκε και υπογράφηκε η απόφαση για τη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του γηπέδου στον Βοτανικό!

Ένα μετά το άλλο τα κομμάτια του παζλ για το μεγάλο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης μπαίνουν στη θέση τους. Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σήμερα το SDNA προχωρά σε μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη: δημοσιοποιούμε την Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία εγκρίνεται το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ που αφορά αποκλειστικά την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετές αμφιβολίες που είχαν εκφραστεί από οπαδούς του Παναθηναϊκού σχετικά με το αν είχαν εξασφαλιστεί τα χρήματα από τους κυβερνώντες για το μεγάλο έργο. Ο κ. Μπακογιάννης είχε προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση των ΜΜΕ, όμως σήμερα το SDNA πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Παρουσιάζουμε λοιπόν το σημερινό (28/02) ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης, υπογεγραμμένο από τον υφυπουργό Ιωάννη Τσακίρη, σύμφωνα με το οποίο (όπως μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε):

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ η ένταξη του έργου της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, προϋπολογισμού 115 εκατ. ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η συγκεκριμένη απόφαση (αριθμός 324) έχει ήδη αποσταλεί στον Δήμο Αθηναίων και αναμένεται να διαβιβαστεί επίσης στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με αυτή δίδεται μία ακόμη πολύ σημαντική απάντηση ότι το έργο έχει μπει ήδη στις ράγες, έχουν εξασφαλιστεί και εγκριθεί τα αναγκαία κονδύλια κι εκείνο που πλέον απομένει ώστε να αρχίσει να υλοποιείται είναι η θετική ψήφος της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις 30 Μαρτίου.

Δείτε το επίσημο έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης και το SDNA:

Διαβάστε ακόμη...