Πισωγύρισμα για τον… ακίνδυνο και προβληματικό Άρη!

Πληρώνοντας την κακή του επιθετική συμπεριφορά τόσο στον τομέα της δημιουργίας όσο και στον τομέα της εκτέλεσης, ο Άρης γνώρισε εντός έδρας με 2-0 από τον Βόλο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: sfina.gr
Πισωγύρισμα για τον… ακίνδυνο και προβληματικό Άρη!

H αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν επιθετική διάθεση, πιέζοντας σε μεγάλο βαθμό την εστία του Παπαδόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» μόλις στο τέταρτο λεπτό έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, με τον Μπράμπετς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, έχοντας σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την κατοχή της μπάλας – έφτασε μέχρι το 75% -, πράγμα πάντως που δεν ήταν αρκετό για τη δημιουργία καλών στιγμών.

Στο 19ο λεπτό, ο αγώνας διακόπηκε, ενώ άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα κατά της αθλητικής βίας μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Στο 37’ ο Άρης έφτασε για δεύτερη κοντά στο προβάδισμα, με τον Ασλανίδη να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα το μηδέν, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται στο… στείρο 0-0.

 

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συνέχισαν με την ίδια εικόνα, φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση μέχρι την αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο τις σωστές επιλογές στην τελική πασά. Στο 52’ ο Άρης βρήκε σε ανισορροπία την άμυνα του Βόλου, με τον Γκαρσία να σουτάρει άουτ. Με την πάροδο του χρόνου διατήρησαν την πίεσε τους, με τον Μάντσίνι στο 66΄να κάνει το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Μάντζιος προσπάθησε με την είσοδο των Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε να… ανακατέψει την τράπουλα. Στο 76’ ο Κλέιμαν με διπλή επέμβαση στα σουτ των Καμαρά και Γκάμα κράτησε για ακόμα μια φορά το μηδέν. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βόλος στη πρώτη του καλή στιγμή ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα, έχοντας και τη βοήθεια της… θεάς τύχης. Ο Σοάρες μετά το λάθος του Εντιαγέ έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον έμπειρο μέσο του Άρη και να καταλήγει στα δίκτυα. Και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει στην επίθεση για την ισοφάριση, οι Βολοιώτες μετά από εξαιρετική αντεπίθεση έκαναν το 0-2 με τον Κορέα.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (72’ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (58’ Γκάμα), Εντιαγέ (84’ Μάνος), Μανσίνι (72’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (46’ Κλέιμαν), Άλχο, Ρίνερ (12’ Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορός (46’ Σοάρες), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Διαβάστε ακόμη...