Θέλει να αναλάβει πρόεδρος των διαιτητών ο Σπάθας!

Απο sdna.gr: Την προεδρία του συνδέσμου διαιτητών, η οποία προβλέπεται στην Ολιστική Μελέτη, θέλει να αναλάβει ο Ηλίας Σπάθας.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει να αναλάβει πρόεδρος των διαιτητών ο Σπάθας!

Ένα από τα σημεία της Ολιστικής Μελέτης των FIFA και UEFA που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΠΟ ήταν η δημιουργία της Ένωσης Διαιτητών που θα εκπροσωπείται και στα όργανα της ομοσπονδίας. Τελικά η ΕΠΟ αποδέχτηκε τη δημιουργία του συνδέσμου που θα γίνει μέλος στη Γενική Συνέλευσή της και μάλιστα με δύο ψήφους. Ο σύνδεσμος θα έχει εκπρόσωπο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, ωστόσο θα έχει δικαίωμα ψήφου από το 2024. Μέχρι τότε θα έχει μόνο δικαίωμα λόγου.

Όπως αναφέρει η "Live Sport" έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία της Ένωσης Διαιτητών και ο Ηλίας Σπάθας -που αυτό τον καιρό εμφανίζεται ως τηλεκριτικός διαιτησίας σε αθλητική εκπομπή του Mega- ενδιαφέρεται για την προεδρία του συνδέσμου. Ενεργό ρόλο στις διεργασίες μάλιστα φέρεται να έχει και ο πατέρας του, πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της περιόδου της "παράγκας".

Διαβάστε ακόμη...