Παραδοχή Γκανέα: Το ματς της σεζόν με ΠΑΟΚ

Απο paokday.gr: Ο παίκτης του Άρη, Κριστιάν Γκανέα στις δηλώσεις του τόνισε πως το παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της σεζόν για της ομάδα του.
Πηγή: paokday.gr
Παραδοχή Γκανέα: Το ματς της σεζόν με ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

«Πάντα τα παιχνίδια του Άρη με τον ΠΑΟΚ ήταν τα πιο σημαντικά της σεζόν και για τις δύο ομάδες. Ιστορικά, η κόντρα είναι μεγάλη, όποια θέση κι αν κατέχουν στη βαθμολογία. Για εμάς η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί ερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Ειδικά το περασμένο Σαββατοκύριακο (σ.σ. με τον ΠΑΣ Γιάννινα) είχαμε ένα από τα χειρότερα αποτελέσματα της ιστορίας μας. Επικεντρώνουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που τους ραγίσαμε την καρδιά στο τελευταίο ματς».

Για τη συνάντηση με τους συμπατριώτες του, Ράζβαν Λουτσέσκου και Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

«Θα είναι υπέροχο που θα συναντήσω τον Λουτσέσκου και τον Μιτρίτσα. Τους ξέρω και τους σέβομαι και τους δύο. Ωστόσο την Κυριακή, για 90 λεπτά, θα είμαστε αντίπαλοι, και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να τους στεναχωρήσουμε.

Αν ζεις στη Θεσσαλονίκη και παίζεις σε μια από τις δύο μεγάλες ομάδες, όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, νιώθεις την πίεση και τη συγκίνηση σε κάθε αγώνα, κάθε βδομάδα. Όπως είπα, οι μεταξύ μας αγώνες είναι οι πιο σημαντικοί για τους φιλάθλους μας και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Παίζουμε εκτός έδρας, περιμένουμε μια φανατισμένη, εχθρική ατμόσφαιρα και ένα γεμάτο γήπεδο. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο πλευρές. Αυτοί είναι οι τύποι αγώνων που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα που αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης».

Διαβάστε ακόμη...