Στάγκε: «Τι πρέπει να… μπλοκάρουμε από τον ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της πρωτιάς του έκτου ομίλου τοποθετήθηκε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Γιενς Στάγκε, υπογραμμίζοντας πως η Κοπεγχάγη θα πρέπει να «μπλοκάρει» τους πλάγιους επιθετικού του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Στάγκε: «Τι πρέπει να… μπλοκάρουμε από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δανός μέσος της Κοπεγχάγης:

Για το αν είναι ο αρχηγός της Κοπεγχάγης στον αγώνα: «Θα δούμε τις επιλογές του προπονητή για την ενδεκάδα, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα».

Για το γεγονός ότι είναι μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας: «Την εμπειρία την έχουν συνήθως οι παίκτες μεγαλύτερες ηλικίες, ωστόσο οι νεότεροι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψεις και καλύτερα προπονημένοι. Ίσως να έχουμε περισσότερη δίψα και να παρακινήσουν τους άλλους να τρέξουν περισσότερο. Περιμένουμε από τους νεαρότερους να παίξουν όσο και στα προηγούμενα ματς. Να δουλέψουμε σκληρά και εμείς οι πιο έμπειροι να αναλάβουμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πώς περιμένει την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ματς με σπουδαία ατμόσφαιρα όπως έγινε και στο γήπεδο μας. Θα είναι δυσκολο για εμάς όλο αυτό, αλλά ελπίζω να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρόσωπο που δείξαμε στην Κοπεγχάγη».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του και αν είναι 100% έτοιμος: «Ναι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για το αν του έκανε κάτι εντύπωση από τον ΠΑΟΚ βλέποντας το παιχνίδι ως θεατής: «Είδα ότι έχει γρήγορους πλάγιους επιθετικούς που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μπορέσουμε να τους μπλοκάρουμε πριν γίνουν επικίνδυνοι για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...