Πρώτα έκραξε, τώρα μιλά για «σκάνδαλο» η διπολική ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από asdna.gr:Μέσω ανακοίνωσης παραδέχεται τα όσα έγιναν στο ντέρμπι πηγαίνοντας κόντρα στους οπαδούς, αλλά λίγες μέρες μετά η ολόσωστη απόφαση για ποινή του φαίνεται «σκάνδαλο»! Άβυσσος η ψυχή του Ολυμπιακού, αλλά και όσων έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια τότε...
Πηγή: sdna.gr
Πρώτα έκραξε, τώρα μιλά για «σκάνδαλο» η διπολική ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση. Όχι για τη διαιτησία όπως συνηθίζουν. Αυτό το ανέλαβε ο προπονητής τους και οι υποστηρικτικές πένες/φωνές. Οι Πειραιώτες επέλεξαν να τα βάλουν ευθέως με τους οργανωμένους οπαδούς. Για τα 250 (!) καπνογόνα και πυρσούς, που οδήγησαν στην 14λεπτη καθυστέρηση του ματς συνολικά.

Οι περισσότεροι είπαν μπράβο στον Ολυμπιακό για την κίνησή του αυτή. Κυρίως επειδή πέρα απ' τα εσωτερικά του ζητήματα και τον «εμφύλιο» που φαίνεται να άρχισε με τους οργανωμένους, παραδέχτηκε πως υπήρξε θέμα. Σοβαρό θέμα. Παραδέχτηκε το λάθος του με απλά λόγια. Παραδέχτηκε πως έγινε κάτι που δεν συμβαδίζει με τους κανόνες του ποδοσφαίρου! Διότι όσα υπάγονται στους κανόνες και τους κανονισμούς, δεν οδηγούν σε σκληρές ανακοινώσεις εναντίον οπαδών.

Αφού πρώτα παραδέχτηκε την ενοχή του για όσα ανέφερε το κατηγορητήριο με το οποίο κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ανακοίνωση της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου έφερε... στροφή 180 μοιρών!

Οι Ερυθρόλευκοι μέσω... φίλων κυρίως, μιλούν για σκάνδαλο, για ατμόσφαιρα που δε «σήκωνε» καμία ποινή. Ας αποφασίσετε παιδιά τι ισχύει τελικά. Διότι το μόνο που φαίνεται είναι μια διπολική συμπεριφορά. Κυριακή βράδυ κράξιμο σε όσους ευθύνονται για μια αντί-ποδοσφαιρική κατάσταση και μεσημέρι Παρασκευής αναφορές για «σκάνδαλο» επειδή τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός.

Μοναδική εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί, είναι πως με πονηρό τρόπο την Κυριακή το βράδυ προέκυψε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέλοντας να τη χρησιμοποιήσει ως... ελαφρυντικό, διότι έβλεπε πως το νόμιμο, το σωστό, είναι να τιμωρηθεί η έδρα του. Κάτι που εν τέλει έγινε.

Άρα, πέρα απ' την διπολική συμπεριφορά, πάει... περίπατο η όποια θετική αναφορά απέναντι στην ΠΑΕ. Για την επιλογή της να κράξει τους οργανωμένους που δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί με νορμάλ τρόπο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Όλα έγιναν για το θεαθήναι, όπως αποδείχθηκε...

Διαβάστε ακόμη...