Δρακόπουλος: «Έδωσαν άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ, θα κάνω μήνυση»

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και ξέσπασε, με αφορμή τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Ηρακλή από την ΕΕΑ.
Πηγή: basketa.gr
Δρακόπουλος: «Έδωσαν άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ, θα κάνω μήνυση»

Η πρώτη κίνηση του «Γηραιού» ήταν να ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να αποκαλύπτει ότι θα καταθέσει μήνυση.

Παράλληλα σχολίασε και τη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συχνότητα του «Metropolis 95,5»:

«Μόλις μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται με δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η προσφυγή του Βεργίνη απορρίφθηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει θέμα, παρόλο αυτά ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματιού Αθλητισμού είπε ότι δεν του κάνει αυτό το χαρτί και πρέπει να μας πει τι χαρτί θέλει. Ο Ζάρας ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, προ διετίας, στο Πρωτάθλημα που είχε διακοπεί και παρότι ο ελληνικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Καμία ελληνική επιχείρηση δεν υποχρεούται να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τη στιγμή που διακόπηκε, στην προκειμένη περίπτωση το Πρωτάθλημα, με κρατική παρέμβαση. Κι εμείς δεν πληρώσαμε κανέναν υπάλληλο για δύο μήνες. Ο κύριος Ζάρας θέλει να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι εισέπραξε 1.500 ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει μέχρι τη στιγμή της διακοπής. Ούτε αυτά τα χαρτιά δεν έκαναν στον πρόεδρο της ΕΕΑ».

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης για να καταθέσουμε αίτηση θεραπείας, ήδη όμως έδωσα εντολή στους δικηγόρους να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος. Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και αυτός εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής».

Διαβάστε ακόμη...