«Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά πρέπει να το κάνετε και εσείς»

Από sdna.gr: Ομιλία προς τους παίκτες του Άρη παραχώρησε στην προπόνηση της Κυριακής ο Άκης Μάντζιος, μια ημέρα μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Ιωνικό.
Πηγή: sdna.gr
«Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά πρέπει να το κάνετε και εσείς»

Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, ζητώντας από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα. Είναι δική μου. Όμως πρέπει και εσείς να αναλάβετε τις δικές σας από εδώ και πέρα. Δεν γίνεται πριν δέκα ημέρες στα φιλικά να έχουμε πολύ καλή εικόνα να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ξαφνικά να εμφανίζουμε τώρα τέτοια εικόνα», ανέφερε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους, αφού αδικούν τους εαυτούς του με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Ιωνικό.

«Θα βρούμε τι φταίει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς κι εμείς έχουμε ευθύνες. Αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί.

Ο καθένας μας από εδώ και πέρα να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένος απέναντι στο σύλλογο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός προς τους παίκτες του.

Ομιλία προς τους παίκτες του Άρη θα παραχωρήσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης, δεδομένου ότι ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» θα ταξιδέψει αύριο στην Θεσσαλονίκη και θα δώσει το παρόν στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», ενώ θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...