Νέα ερωτηματικά για την έναρξη: Οι «5» θέλουν κλειστό διετές συμβόλαιο από την Cosmote

Από sdna.gr:Νέα «σύννεφα» στο ζήτημα της έναρξης της Super League, αφού οι πέντε ομάδες, που βρίσκονται σε επικοινωνία με την Cosmote, επιθυμούν κλειστό διετές συμβόλαιο.
Πηγή: sdna.gr
Νέα ερωτηματικά για την έναρξη: Οι «5» θέλουν κλειστό διετές συμβόλαιο από την Cosmote

Η αποκάλυψη του SDNA για την συμφωνία των πέντε (Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός) έφερε... χαμόγελα στην Super League, αφού το ζήτημα με τα τηλεοπτικά έδειχνε πως είχε μπει στον δρόμο προς επίλυση. Το deal πάντως δεν έχει «κλείσει» ακόμα και αυτό δημιουργεί κάποια «σύννεφα» στο ενδεχόμενο της πρεμιέρας το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8).

Η κατάσταση έχει ως εξής: Αύριο (23/8, 12:30) είναι προγραμματισμένη η νέα Γενική Συνέλευση της Super League και μέχρι τότε πρέπει να έχουν λυθεί όλα τα θέματα με τα τηλεοπτικά, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να οριστούν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής. Το εμπόδιο στις συζητήσεις των «πέντε» με την Cosmote αφορά την μορφή που θα έχουν τα διετή συμβόλαια, αφού οι σύλλογοι επιθυμούν αυτά να είναι κλειστά και να μην έχουν την μορφή του 1+1.

Με λίγα λόγια λοιπόν, το παραπάνω ζήτημα πρέπει να λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες, αλλιώς υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος για νέα αναβολή και για πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη...