Οικονομική καταστροφή για ΑΕΚ και Άρη!

Από sdna.gr: Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός για ΑΕΚ και Άρη ισοδυναμεί με ένα τεράστιο οικονομικό χτύπημα που θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Πηγή: sdna.gr
Οικονομική καταστροφή για ΑΕΚ και Άρη!

Καταστροφή σε όλα τα επίπεδα για ΑΕΚ και Άρη αποτελεί ο αποκλεισμός τους από την Ευρώπη. Το χτύπημα είναι καταρχάς τεράστιο σε οικονομικό επίπεδο, αφού οι δύο ομάδες χάνουν τα ευρωπαϊκά μπόνους που αποτελούν τεράστιο έσοδο. Οι δύο κιτρινόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους μόλις 450.000 ευρώ, που αναλογεί για την παρουσία τους ως τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η καταστροφή έχει να κάνει τόσο με το συλλογικό ranking των δύο συλλόγων που συνεχίζει να διολισθαίνει, κάτι που σημαίνει όλο και πιο δύσκολες κληρώσεις στο μέλλον, αλλά και σε επίπεδο πρεστίζ, αφού οι δύο αυτοί ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί είναι πληγές που δύσκολα θα κλείσουν και θα αφήσουν αποτύπωμα για πολύ καιρό και στους δύο.

Να πούμε εδώ, ότι ο αποκλεισμός της ΑΕΚ και του Άρη σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους ομίλους του Conference League, τότε θα πάρει εξ΄ ολοκλήρου όλο το μάρκετ πουλ που αντιστοιχεί για την χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη...