Στην Cosmote ο Παναθηναϊκός με πάνω από 7 εκατ. ευρώ!

Από sdna.gr: Ιστορική «μεταγραφή» για το τριφύλλι. Συμφώνησε για συμβόλαιο άνω των 7 εκατ.ευρώ και οι αγώνες του θα προβάλλονται από την Cosmote TV!
Πηγή: sdna.gr
Στην Cosmote ο Παναθηναϊκός με πάνω από 7 εκατ. ευρώ!

Σπουδαίο deal για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετακομίζει από τη Nova στην πλατφόρμα της Cosmote TV όπως αναφέρει η "Live Sport".

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία, με τους "πράσινους" να εισπράττουν περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα παιχνίδια του Τριφυλλιού θα μεταδίδονται από τη νέα σεζόν μέσω της Cosmote.

Ανάλογη πρόταση έχει γίνει και στην ΑΕΚ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κι αποτελεί ποσό ρεκόρ και για τις δύο ομάδες. Το SDNA άλλωστε σας είχε ενημερώσει από προχθές για το μεγάλο "κόλπο" που επιχειρεί η Cosmote TV με τους δύο "μεγάλους" της Αθήνας κι ακόμα έξι ομάδες.

Παράλληλα σχεδόν τελειωμένη είναι η συμφωνία του καναλιού και με Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Ιωνικό, ενώ ξεχωριστές συζητήσεις γίνονται με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα εκτιμάται ότι ανάλογη πρόταση -με εκείνη σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ- έχει καταθέσει η Cosmote και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως διατηρεί δίαυλο και με τη Nova.

Διαβάστε ακόμη...