Στον Παναθηναϊκό ο Βαν ντε Ντρις

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός πήρε την υπογραφή και έντυσε στα πράσινα τον Βέλγο διαγώνιο, μέχρι πρότινος του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν ντε Ντρίς!
Πηγή: sdna.gr
Στον Παναθηναϊκό ο Βαν ντε Ντρις

Κίνηση-υπέρβαση που δείχνει τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού από την πρώτη κιόλας μεταγραφή. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τον κορυφαίο κατά πολλούς διαγώνιο του φετινού πρωταθλήματος βόλεϊ.

Δίχως άλλο η κορυφαία μεταγραφική κίνηση που έχουν κάνει οι πράσινοι την τελευταία δεκαετία αφού μετά την εποχή Αγκάμεζ, δεν είχαν πραγματοποιήσει ανάλογου βεληνεκούς κίνηση.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Σωτήρης Πανταλέων ολοκλήρωσε τη μεταγραφή και αυτόματα ο Παναθηναϊκός λύνει το Νο1 πρόβλημα που αντιμετώπισε τη σεζόν που έφυγε.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον όλο τον χρόνο για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του. Η πρώτη εξ αυτών είναι η συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ράπτη, με τον οποίο ήδη έχουν γίνει τα ραντεβού των αρμοδίων, προκειμένου να μετατοπιστεί σε θέση ακραίου και να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή βάση, ιδιαίτερα στην επίθεση, με σταθερές απειλές από πολλές θέσεις.

Δίχως άλλο πάντως η μεταγραφή του Βαν Ντε Ντρις λύνει τα χέρια του Ανδρεόπουλου και αυτόματα καθιστά τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος για μια καλή παρουσία και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 305 πόντους. Παράλληλα, ήταν τρίτος σε κερδισμένους πόντους ανά σετ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι οι πράσινοι αποκτούν ένα υπερόπλο στην επίθεση.

Η καριέρα του

Το νέο πράσινο απόκτημα ξεκίνησε την καριέρα του από Mendo Booischot, όπου εκεί έπαιξε για δύο χρόνια. Τη σεζόν 2008-09 φόρεσε τη φανέλα της Topvolley Callant Antwerpen. Μετέπειτα, αγωνίστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Top Volley Cisterna αλλά και για τις Umbria Volley , Volley Segrate 1978 και Sir Safety Conad Perugia.

Στη συνέχεια, άλλαξε και πάλι χώρα προκειμένου να αγωνιστεί στην Beauvais Oise UC. Επόμενοι σταθμοί, η τουρκική Spor Toto, η πολωνική Ιndykpol AZS Olsztyn αλλά και η Spacer's Toulouse Volley.

Τη σεζόν 2018-19, φόρεσε τη φανέλα Rennes Volley 35 αλλά και της κορεατικής KB Insurance Stars. Τέλος τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε και τη φετινή σεζόν.

Έχει σημαντικές διακρίσεις στο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε MVP της European League, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με την Εθνική Βελγίου ενώ ανακηρύχθηκε καλύτερος διαγώνιος του πρωταθλήματος στη Γαλλία, τη σεζόν 2018-19.

Διαβάστε ακόμη...