Μπόλονι: «Γεμάτος προτερήματα ο ΠΑΟΚ»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
Πηγή: inpaok.com
Μπόλονι: «Γεμάτος προτερήματα ο ΠΑΟΚ»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι το ματς με τον Δικέφαλο είναι σημαντικό, αλλά σημείωσε ότι είναι εξίσου κρίσιμοι και οι αγώνες των Play Off που έπονται.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, είναι σημαντική, αλλά έπονται και άλλοι σημαντικοί αγώνες στα Play Off.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτόν, αλλά και στους άλλους αγώνες. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί έναν τελικό. Ξέρετε, ο τελικός είναι κάτι που τελειώνει και δεν υπάρχει συνέχεια. Ναι μεν τελειώνει η κανονική διάρκεια της Superleague, ωστόσο μετά έχουμε και τα Play Off.

Είμαι ρεαλιστής , ξέρω ότι στο ποδόσφαιρό όλα είναι πιθανά, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μπορέσουμε να αποσπάσουμε όσα περισσότερα γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προτερήματα, ωστόσο και εμείς έχουμε ποιότητα. Για να μπορέσεις να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να δουλέψουν πολλοί παράμετροι. Αυτό σημαίνει πως όλοι πρέπει να δώσουν το 100%. Αναμφισβήτητα θα πρέπει να έχουμε την κατάλληλη συγκέντρωση για να νικήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...