Δημητρίου: «Δεν είναι προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Η Ομόνοια έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ερμή Αραδίπου και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις σημειώνοντας ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους».
Πηγή: thessports.gr
Δημητρίου: «Δεν είναι προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Ο Ανδρέας Δημητρίου στάθηκε στην κακή εικόνα της Ομόνοιας, εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία, ενώ τόνισε ότι μπορεί το ματς με τον ΠΑΟΚ να μην αποτελεί προτεραιότητα, αλλά περιμένει να δει από την ομάδα του μια αξιοπρεπή παρουσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ουσιαστικά δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε το δημιουργικό μας παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα, υπάρχουν οι αρμόδιοι για αξιολόγηση και είναι πιο κατάλληλοι να μιλήσουν. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε αυτοματισμούς, συνδυαστικό ποδόσφαιρο κλπ. Η εικόνα μας ήταν η ίδια με Δόξα και ΕΝΠ. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με διαιτησία, οι αναφορές μας ήταν ελάχιστες.

Είχαμε δύο ξεκάθαρες παραβάσεις πέναλτι, οι οποίες δεν υποδείχθηκαν. Δεν ήταν η διαιτησία στο επίπεδο που έπρεπε να ήταν. Βλέπουμε την δική μας ομάδα, κάτι που επαναλαμβάνεται ταλαιπωρεί την ομάδα και έχει αυξηθεί η διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Η διαφορά μπορεί να καλυφθεί, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε εμείς πρώτα. Δεν είναι προτεραιότητα μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά οφείλουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Βελτίωση, ομαδικά και ατομικά».

Διαβάστε ακόμη...