Νέα ήττα με παράπονα για την Αϊντχόβεν!

Από thessports.gr: Μετά από ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ από την Γρανάδα η Αϊντχόβεν γνώρισε νέα ήττα αυτή την φορά σε ότι αφορά το πρωτάθλημα στο "Γέλρεντομ" με αντίπαλο την Φίτεσε με 2-1.
Πηγή: thessports.gr
Νέα ήττα με παράπονα για την Αϊντχόβεν!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν μόλις στο 9ο λεπτό ο Ράσμουσεν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ απάντησε με τον Μποσκαγκλί στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά η Φίτεσε κατάφερε να κάνει το 2-1 με τον Οπεντά, σε μια φάση που θα σηκώσει πολλές συζητήσεις.

Στην τελευταία φάση του αγώνα η Αϊντχόβεν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κάνοντας ανασκόπηση της φάσης, πήρε την απόφαση του και έτσι το τελικό σκορ είναι το 2-1.

ΦΙΤΕΣΕ : Πασβέερ, Ντάσα, Ντούκχι, Μπαζούρ, Ράσμουσεν, Βίτεκ (82′ Κορνελίς), Τουρέ, Χούισμαν (60′ Χάγιεκ), Τρονστάντ, Οπεντά (74′ Μπούιτινγκ), Μπρόχα (82′ Νταρφαλού).

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ : Εμβογκό, Μάουρο Τζούνιορ, Τεζέ, Μποσκαγκλί, Μαξ, Σανγκαρέ, Χέντριξ, Ιχατάρεν, Τόμας (62′ Μάλεν), Μαντουέκε (89′ Φέιν), Ζάχαβι.

Διαβάστε ακόμη...