Πώς “κλαιγόταν” ο Καραπαπάς στον αθλητικό δικαστή, σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο σε ελληνική ταινία!

Από sfina.gr: Ένα "απλό χάδι" 4 μηνών με 4.000 πρόστιμο είχε επιβάλλει ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague στον Δ΄ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά...
Πηγή: sfina.gr
Πώς “κλαιγόταν” ο Καραπαπάς στον αθλητικό δικαστή, σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο σε ελληνική ταινία!

αλλά έχει σημασία να διαβάσετε πώς "κλαιγόταν" στην απολογία του, αφού την "καθαρόγραψαν" και βγαίνει ότι μέσα στην αίθουσα όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για έναν αδικημένο, σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο στις παλιές ελληνικές ταινίες!

Ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κληθεί βάσει του άρθρου 19 περί απειλών και εκφοβισμού, που επιφέρει ποινή από τρία έως πέντε χρόνια, παράβαση που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα- Ολυμπιακός, όταν διαμαρτυρήθηκε με ύβρεις και απειλές (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του διαιτητή Καραντώνη).

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς, πράγματι εξύβρισε τους διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά ποτέ δεν τους απείλησε, αρνούμενος τη φράση που του αποδίδεται στο φύλλο αγώνα, «θα δείτε τι θα πάθετε...».

«Έχω στοχοποιηθεί λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή υπάρχουν σάιτ που με έχουν στοχοποιήσει. Η δικιά μου πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούσα να αντιληφθώ το λόγο που καλούμουν για απειλή.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα για τον Ολυμπιακό. Ζω για το ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου για κάτι που έγραψε ένας άνθρωπος που δεν το είπα ποτέ. Έφτασα στα 4 μέτρα από τον διαιτητή. Τον εξύβρισα. Είναι αλήθεια. Αλλά δεν τον απείλησα. Δεν θα έλεγα ποτέ θα δεις τι θα πάθεις σε έναν άνθρωπο. Δεν θα το έλεγα ποτέ. Είναι ποταπό. Απάνθρωπο.
Εγώ έχω κινηθεί νομικά με εξώδικο. Αυτός ο άνθρωπος με πέντε λέξεις που έχει γράψει, πάει να μου καταστρέψει τη ζωή. Παραδέχομαι ότι ξέφυγα. Το ομολογώ. Να πληρώσω αυτό που έκανα και όχι αυτό που έγραψε ένας άνθρωπος που είναι ανεπάγγελτος. Για πέντε λέξεις που δεν υπάρχουν, κρίνεται η ζωή μου. Τελειώνει η δουλειά μου στο ποδόσφαιρο», ανέφερε στον αθλητικό δικαστή, που από την πλευρά του αναφέρθηκε στο παρελθόν του αντιπροέδρου των «ερυθρολεύκων».

ΑΠΟΡΙΑ προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ ο αθλητικός δικαστής τον ρωτάει (σύμφωνα με τα πρακτικά):
«Έχω δει ένα φάκελο με περιστατικά που σας αφορούν. Αυτό που θα σας οδηγήσει; Πόσες φορές έχετε έρθει εδώ;», και ο Καραπαπάς απαντά ότι είναι.,.. στοχοποιημένος (από ποιον άραγε;), ουσιαστικά με την απόφασή του ο ίδιος δικαστής, τον αθωώνει! Οι 4 μήνες απαγόρευση και οι 4.000 πρόστιμο είναι ένα ωραίο χάδι...

Ο "Νίκος Ξανθόπουλος" είχε πετύχει, ουσιαστικά να αθωωθεί από την "άδικη κοινωνία"...

Διαβάστε ακόμη...