Μαυρίας: «Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα!»

Από inpaok.com: Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, την Πέμπτη (22/10) στις 19:55, βγάζοντας... πικρία για την απουσία του κόσμου.
Πηγή: inpaok.com
Μαυρίας: «Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης των Κύπριων:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Europa League, ήταν ο στόχος της ομάδας μετά από μία πετυχημένη χρονιά, και το καταφέραμε περνώντας από δύσκολους αντιπάλους, και θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες του ομίλου».

Πώς προσεγγίζει η Ομόνοια το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε στους ομίλους, οπότε θεωρώ έχει το δικό της στυλ, έχουμε μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε επιθέσεις με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα».

Τι διαφορές βλέπει στον ΠΑΟΚ απ' όταν έπαιζε στην Ελλάδα: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πολύ, κατάφερε πριν από δύο χρόνια να κατακτήσει το νταμπλ, ανέκαθεν ήταν πολύ καλή ομάδα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει και αποτελεσματικότητα».

Αν αποτελεί έξτρα κίνητρο γι'αυτόν η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι επειδή γίνεται στην Ελλάδα: «Όλοι ονειρεύονται να παίζουν σε τόσο μεγάλα παιχνίδια».

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα, είναι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή το γεγονός ότι είναι άδεια τα γήπεδα, ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας και μακάρι να ήταν γεμάτη στο αυριανό ματς».

Διαβάστε ακόμη...