Πρωτιές για Ομόνοια, Αϊντχόφεν, στο -1 η Γρανάδα

Από paok24.com:Όλα όσα συμβαίνουν σε Κύπρο, Ισπανία και Ολλανδία
Πηγή: paok24.com
Πρωτιές για Ομόνοια, Αϊντχόφεν, στο -1 η Γρανάδα

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Κύπρου και Ολλανδία βρίσκονται Ομόνοια και Αϊντχόφεν αντίστοιχα, ενώ η Γρανάδα είναι στο -1 από την κορυφή στην Ολλανδία. Οι τρεις ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο του ΠΑΟΚ έχουν γράψει θετικό ξεκίνημα εντός συνόρων.

Η Ομόνοια μετρά 14 βαθμούς με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά από τους πρώτου 6 αγώνες, με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού να ακολουθούν με 13 βαθμούς, με την υποσημείωση πως ο Απόλλων έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Γρανάδα μετρά 10 βαθμούς με 3 νίκες, μια ισοπαλία και 1 ήττα μετά από τις πρώτες 7 αγωνιστικές στην Ισπανία, σε ένα πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει με αρκετές ομάδες να χρωστάνε παιχνίδια χωρίς αυτό να μειώνει το θετικό ξεκίνημα της Γρανάδα.

Η Αϊντχόφεν μετρά 13 βαθμούς με 4 νίκες και μια ισοπαλία μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Ολλανδία, έχοντας Άγιαξ και Φέγενορντ στην πλάτη της με έναν και δυο βαθμούς λιγότερους αντίστοιχα. Στην τελευταία αναμέτρηση, η Αϊντόχεφ επικράτησε της Τσβόλε, με τον Μάριο Γκέτσε να κάνει ντεμπούτο με γκολ.

Διαβάστε ακόμη...