«Καίει» τον Καραπαπά το φύλλο αγώνα: «Θα γαμ@@@, πουτ@@»

Από sdna.gr : Απίστευτες ύβρεις από τον Κώστα Καραπαπά στους διαιτητές, καταγράφονται στο φύλλο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
«Καίει» τον Καραπαπά το φύλλο αγώνα: «Θα γαμ@@@, πουτ@@»

Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με άλλους ανθρώπους των πρωταθλητών να έχουν κάνει «ντου» προς τη διαιτητική ομάδα, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στους «Ζωσιμάδες».

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τo ακυροθέν γκολ στις καθυστερήσεις, παρότι πρόκειται για μία φάση που επιλήφθηκε η τεχνολογία και μόνο, ενώ με επίσημη τοποθέτησή της η ΚΕΔ δικαίωσε τους διαιτητές για την απόφαση που πάρθηκε.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή "After" του SDNA, το φύλλο αγώνα «καίει» τον Κώστα Καραπαπά, αφού μεταξύ άλλων καταγράφονται ατάκες όπως "θα γαμ@@είς, πουτ@@@, ξεφτιλισμένοι" και άλλα... γαλλικά!

Οι διαιτητές έχουν καταγράψει με ακρίβεια όλα όσα συνέβησαν, όχι μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου δεν είχε καν το δικαίωμα να βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, αφού δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, αλλά και τη συνέχεια που δόθηκε στα αποδυτήρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίστηκαν και εκεί οι ύβρεις από τον Κώστα Καραπαπά, που μεταξύ άλλων χτυπούσε και την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών.

Διαβάστε ακόμη...