Καθαρές οι εκθέσεις διαιτητή και παρατηρητή για Βικελίδης

Από sdna.gr: Καθαρές ήταν οι εκθέσεις του διαιτητή της αναμέτρησης του Άρη με την Λαμία, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, αλλά και του παρατηρητή της Λίγκας, αφού δεν αναφέρουν τίποτα για μπούκες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.
Πηγή: sdna.gr
Καθαρές οι εκθέσεις διαιτητή και παρατηρητή για Βικελίδης

Λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο SDNA κατήγγειλε πέσιμο στ' αποδυτήρια από τους ανθρώπους του Άρη.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για τις διαιτητικές αποφάσεις του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, καταγγέλλοντας και πάλι περίεργες καταστάσεις κατά την διάρκεια της ανάπαυλας.

Οι εκθέσεις του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και του παρατηρητή της Super League, ωστόσο, είναι... καθαρές, αφού δεν γίνεται αναφορά για μπούκες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Οι άνθρωποι του Άρη από την πλευρά τους στις μεταξύ τους συζητήσεις σημείωναν ότι, «είναι στη σφαίρα της φαντασίας του», αναφορικά με τις καταγγελίες του ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...