Στην UEFA ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου

Από sdna.gr : Συνεχίζει τις κινήσεις της εναντίον της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που προχώρησε σε επιστολή προς την UEFA για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ζητώντας την παρέμβασή της!
Πηγή: sdna.gr
Στην UEFA ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου

Στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία προσφεύγει για μία ακόμη φορά η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, αυτή τη φορά με αφορμή την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου από την ΕΠΟ.

Μετά τις απειλές για μηνύσεις προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι Πειραιώτες προχώρησαν σε επιστολή προς την UEFA, ζητώντας την παρέμβασή της για να διεξαχθεί άμεσα ο τελικός κι όχι στα τέλη Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως μέχρι να προχωρήσει η ΕΠΟ στην απόφαση για αναβολή του τελικού, είχαν προηγηθεί οι... αφόρητες πιέσεις για να "κοπεί" η Ριζούπολη, κάτι τελικά που επιτεύχθηκε με το επίσημο "μπλόκο" της Αστυνομίας, η οποία μάλιστα ζήτησε να γίνει ο αγώνας κι εκτός Αττικής! Κι όλα αυτά βέβαια μόλις λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Στην επιστολή της η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, η νέα μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στις 3 Αυγούστου, θεωρώντας ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχει αλλοιωθεί η διοργάνωση καθώς θα είναι τελείως διαφορετικά τα ρόστερ.

Επιπλέον γίνεται λόγος και για οικονομικά ζητήματα αναφορικά με συμβάσεις χορηγίας των δύο ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...