«Κρίνονται περισσότερα από τρεις βαθμούς»

Από paok24.com:Ο τερματοφύλακας του Αρη, θεωρεί ότι κρίνονται πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
«Κρίνονται περισσότερα από τρεις βαθμούς»

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κυρίως πνευματικά ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, γιατί και αυτοί έμειναν εκτός Κυπέλλου οπότε και αυτοί θέλουν μια απάντηση. Περιμένουμε μια αντίστοιχη απόδοση στο γήπεδο ώστε να δώσουμε απάντηση για τον αποκλεισμό» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Είναι κάτι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δούμε στο γήπεδο. Σίγουρα η επόμενη μέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, διότι με τον τρόπο που ήρθε, ήταν εξαιρετικά πικρός για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο για να βγάλουμε την αντίστοιχη αντίδραση και να δείξουμε ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε την Τετάρτη».

Οσο για το βαθμολογικό κίνητρο, που υπάρχει μόνο για τον ΠΑΟΚ; «Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Εμείς ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια ξεχωριστή σημασία. Είναι ένα ντέρμπι και κρίνονται πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι καλά και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια χωρίς νίκες στα πλέι οφ. Θέλουμε μια νίκη που θα μας ξαναβάλει στο μονοπάτι των επιτυχιών» δήλωσε ο Αυστριακός, που έκανε λόγο και για το γόητρο.

«Έτσι είναι τα ντέρμπι σε όλο τον κόσμο. Και στην πατρίδα μου την Αυστρία, ξέρουμε ποια κατάσταση επικρατεί σε αυτά τα παιχνίδια. Όλοι, σε όλες τις χώρες θέλουν να κερδίζουν τα ντέρμπι. Οι βαθμοί είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει σε ένα ντέρμπι και γι'αυτό θέλουμε να κερδίσουμε. Η υπέρβαση για τον καθένα ξεχωριστά. Αυτό είναι το "κλειδί". Ο κάθε παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πει ότι θα δώσει τα πάντα για να ξεπεράσει αυτό που έγινε. Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, γιατί και για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν πολύ μεγάλοι στόχοι για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει ο καθένας να κάνει την υπέρβαση του ατομικά και να δείξει κάτι ακόμα μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...