Ο Ολυμπιακός μιλάει για παράγκα και εγκληματικές ενέργειες!

Στον Πειραιά κοιτάζονταν μάλλον στον καθρέφτη, όταν έγραφαν την παρακάτω ανακοίνωση...
Πηγή: paok24.com
Ο Ολυμπιακός μιλάει για παράγκα και εγκληματικές ενέργειες!

Απίστευτα πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να παραδίδει... μαθήματα ηθικής μέσω ανακοίνωσης του, με τους «ερυθρόλευκους» να κουνάνε το δάχτυλο για γεγονότα στα οποία είναι πρώτοι διδάξαντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Από την απαράδεκτη φρασεολογία στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την προσπάθεια στοχοποίησης συγκεκριμένων ομάδων και οπαδών, πιστοποιείται ξεκάθαρα η «υπαλληλική σχέση» των ανθρώπων της ΕΠΟ με τις δυνάμεις της «εξυγίανσης». Μάλιστα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης παραπέμπει σε ιδιοκτήτη συγκεκριμένης ΠΑΕ, ιδιαίτερα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και πασίγνωστο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τις εγκληματικές πρακτικές του, που έχουν εξευτελίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό επιχειρείν διεθνώς.

Αυτού του επιπέδου που τα τελευταία χρόνια διακρίνει και χαρακτηρίζει όσους διοικούν την ομοσπονδία, εκφράζοντας τη σημερινή της κουλτούρα. Απαίδευτων, αμόρφωτων ανθρώπων που ταξιδεύουν δωρεάν στην Ευρώπη για να εκπροσωπούν δήθεν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας με νοήματα στους ξένους ομολόγους τους, αφού μετά βίας μιλούν ελληνικά και με μοναδικό τους επίτευγμα να ξοδεύουν αλόγιστα τα χρήματα της Ομοσπονδίας.

Σε αυτή τη διοίκηση, με την επανεμφάνιση των γερασμένων πρωταγωνιστών της «παράγκας», έχει «παραδοθεί» η ΕΠΟ και αποτελεί μεγάλη ντροπή για τη χώρα μας.

Είναι μονόδρομος, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλοι όσοι το χρηματοδοτούμε να απαιτήσουμε να αποσχιστεί από αυτή τη σαπίλα και τη διαφθορά. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αποφασίζει μόνο του για την τύχη του, με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος, ακολουθώντας τα μοντέλα διοίκησης που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χωρίς μαύρες σακούλες, χωρίς ξυλοδαρμούς και εγκληματικές ενέργειες, χωρίς προέδρους που δεν μπορούν να βάλουν γραμμές και εστίες στα γήπεδα του χωριού τους, αλλά αποφασίζουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και χωρίς νεόκοπους και νεόφερτους υπαλλήλους της ΕΠΟ – αστοιχείωτα τεμπελόσκυλα με χρυσά συμβόλαια που κατασπαταλούν ασύδοτα τους πόρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και σε μέρα αγώνα, υποκινούν βία με κατάπτυστες ανακοινώσεις, υπαγορευμένες από τα πραγματικά αφεντικά τους.

Διαβάστε ακόμη...