«Αυτοκτονία» και αποκλεισμός

Από thessports.gr: Το ταξίδι στο φετινό κύπελλο Ελλάδος τελείωσε, για τον Άρη στα ημιτελικά κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Αυτοκτονία» και αποκλεισμός

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ βρέθηκε, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό αλλά ο Μάρκο Λιβάγια με δυο γκολ στο 96′ και το 102′ και έδωσε στον Άρη έναν αποκλεισμό που περισσότερο με αυτοχειρία μοιάζει παρά με απόδοση δικαιοσύνης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των δύο «χρυσών αλλαγών» του Ένινγκ: του Μαντσίνι (57’) και του Ντιγκινί (89), αγγίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Εντούτοις ο Κροάτης με το γκολ του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε την ομάδα του και, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) έστειλε το ματς στην παράταση, όπου σκόραρε και πάλι στο 102’, βάζοντας έτσι την υπογραφή του στην πρόκριση της «Ένωσης».

Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ΑΕΚ, μετά τις αποβολές των Μάνταλου, Σιμόες και Ολιβέιρα στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Σάσα, Κόρχουτ, Ματίγια, Τόνσο (96΄Μαρτίνες), Φετφατζίδης (78΄Μπα), Γκάμα (89΄Ντιγκινί), Λάρσον (49΄Μαντσίνι), Ιντέγε

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (46΄Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (64΄Χουλτ), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (73΄Αραούχο), Μάνταλος, Βέρντε (65΄Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα

Διαβάστε ακόμη...