Οπαδός του Ολυμπιακού με άθλιες αναρτήσεις «εκπρόσωπος» τον Εθνικό Αλεξ. στο ΔΣ-παρωδία του βόλεϊ! (pics)

Από sdna.gr: «Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό», «Το τρίτο και μακρύτερο» είναι ορισμένα από τα γραπτά του σκληροπυρηνικού οπαδού του Ολυμπιακού που εκπροσώπησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο χθεσινό ΔΣ της ΕΣΑΠ.
Πηγή: sdna.gr
Οπαδός του Ολυμπιακού με άθλιες αναρτήσεις «εκπρόσωπος» τον Εθνικό Αλεξ. στο ΔΣ-παρωδία του βόλεϊ! (pics)

Είναι μία από τις πιο ξεχωριστές ομάδες στα χρονικά του ελληνικού βόλεϊ, καθώς έχει φτάσει μέχρι και τη 2η θέση του πρωταθλήματος (2014), έχει υπάρξει φιναλίστ του Λιγκ Καπ 2 φορές (2015, 2018), ενώ βρέθηκε και στον τελικό του κυπέλλου (το 1981).

Ο λόγος για τον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί μια από τις σταθερές του αθλήματος εντός των συνόρων, με πληθώρα σπουδαίων παικτών να έχουν φορέσει τα χρώματα του συλλόγου.

Από το βράδυ της Τρίτης (12/5), ωστόσο, και την τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, το όνομα του Εθνικού σημαδεύτηκε για έναν... ιδιαίτερο λόγο. Η ιστορική ομάδα εκπροσωπήθηκε από έναν δεδηλωμένο οπαδό του Ολυμπιακού, που δε διστάζει ν' ανεβάζει κατά καιρούς διάφορες... ομορφιές στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για «χάρη» των Ερυθρόλευκων.

Το γνωστό σάιτ της Θράκης, thrakisports.gr, έφερε στο φως το τι συνέβη με την στάση του Εθνικού στο ΔΣ, εκεί που η επίσημη φωνή του συλλόγου ήταν ο Θεόδωρος Μαυρίδης, γνωστότερος στο... ευρύ κοινό ως Teo Black, ο οποίος λειτούργησε σαν αμετανόητος φαν της ομάδας του Πειραιά ξεχνώντας μάλλον τον λόγο για τον οποίο παρίστατο εκεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ψηφοφορία για το αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για τις θέσεις 1-4 ψήφισε υπέρ της συνέχισης, όπως ζητούσε δηλαδή φανατικά ο Ολυμπιακός, ενώ σε περίπτωση οριστικής διακοπής, τάχθηκε υπέρ του να απονεμηθεί ο τίτλος στους Ερυθρόλευκους.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να έχει τα πιστεύω του και να υποστηρίζει όποιο σύλλογο θέλει, αλλά αν μη τι άλλο, το να εκπροσωπεί σπουδαίες ομάδες όπως αυτή της Αλεξανδρούπολης και να γίνεται, κατ' ουσίαν, η «ουρά» του Ολυμπιακού στην συνεδρίαση της Λίγκας, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί...

Ο λόγος, απλός: Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Teo Black εξηγεί... μόνος του το γιατί, αναρτώντας πολλές φορές φωτογραφίες και σχόλια για τον Ολυμπιακό που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια.

Είναι, επομένως, απορίας άξιο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τι εικόνα δίνει στον υπόλοιπο αθλητικό κόσμο όταν εκπροσωπείται από ανθρώπους με τέτοιο υπόβαθρο σε επίσημο ΔΣ της ΕΣΑΠ. Δηλαδή με ποσταρίσμαρα που κάνουν λόγο για... τρίτο και μακρύτερο, γηπεδικά συνθήματα για προσκυνήματα και μάλιστα για... μία άλλη ομάδα, κι όχι για αυτή καν που εκπροσωπεί!

Το δημοσίευμα του thrakisports.gr άρχισε να ξετυλίγει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το κουβάρι για το τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό βόλεϊ εδώ και αρκετά χρόνια. Διότι αν ο Εθνικός παρουσίασε φέτος εικόνα διάλυσης χάνοντας και ματς στα χαρτιά επειδή δεν μπόρεσε να κατέβει στη Σύρο, φανταστείτε τι εικόνα περνάει προς τα έξω για τη Λίγκα του βόλεϊ στην οποία παρέστη, χωρίς μάλιστα να αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο της ομάδας. Υπηρέτησε όμως επάξια τις θέσεις του Παντελή Ταρνατώρου ο οποίος θεωρητικά είναι πρόεδρος της ΕΣΑΠ, αλλά πρακτικά πάλεψε πάση θυσία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά η ομάδα που εκπροσωπεί στα Συμβούλια.

Το δυνατό μπάσιμο του Παναθηναϊκού φέτος, που, θυμίζουμε, επέστρεψε στους τίτλους και η σταθερή θέση του ΠΑΟΚ στα υψηλά στρώματα (3 φορές πρωταθλητής την τελευταία πενταετία), τινάζουν σιγά-σιγά τα φίδια μέσα από τα χόρτα και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, το οποίο αποκαλύφθηκε και στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης.

Πλέον είναι ξεκάθαρα τα «θέλω» τους όσον αφορά το πού και πώς θα καταλήξουν οι κούπες.

Αν χρειαστεί, ακόμα και με κάθε κόστος.

Το SDNA το προσεχές διάστημα θα ασχοληθεί εξονυχιστικά με τις καταγγελίες που καταφθάνουν σωρηδόν για τα όσα συμβαίνουν στον μαγικό χώρο του βόλεϊ...

Η εξυγίανση από μία κατάσταση που δεν τιμά κανέναν είναι απαραίτητη και καθήκον όλων, από κάθε μετερίζι, είναι να σταθούν αρωγοί ώστε να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι...

Διαβάστε ακόμη...