Προτείνει Final 8 και στη Basket League η ΑΕΚ, αλλά…

Από paok24.com: Την πρόσφατη απόφαση του Basketball Champions League, πρότεινε η ΑΕΚ, προκειμένου να μη μπει παύλα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες, δεν ήταν σύμφωνες.
Πηγή: paok24.com
Προτείνει Final 8 και στη Basket League η ΑΕΚ, αλλά…

Το δημοσίευμα ανήκει στην «Ώρα των Σπορ» και αναφέρει ότι η σκέψη του Μάκη Αγγελόπουλου, ήταν για διεξαγωγή Final 8, στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με προημιτελικούς την Τετάρτη, ημιτελικούς την Παρασκευή και τελικό την Κυριακή, σε ένα γήπεδο και εννοείται χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στις επαφές που έχει κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, με άλλες ομάδες, δεν έχει βρει θετική ανταπόκριση, ωστόσο αναμένεται να θέσει το θέμα και επίσημα, στην τηλεδιάσκεψη της Basket League, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, καθώς επίκεινται σημαντικές αποφάσεις.

Γενικά, τα τελευταία 24ωρα, κυρίως από την Αθήνα, βγαίνει ένα κλίμα, για την ανάδειξη πρωταθλητή, με κάποιον τρόπο και μένει να φανεί στην επόμενη τηλεδιάσκεψη, τι απόφαση θα παρθεί γι' αυτό. Για υποβιβασμό βέβαια, ούτε λόγος, κάτι απόλυτα φυσιολογικό...

Διαβάστε ακόμη...