Στην... πίεση ο Ολυμπιακός (pics)

Από paok24.com:Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι και τόσο... άνετος όσο φαίνεται, λόγω της εισήγησης της ανακρίτριας Παναγιώτας Σπανού και ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, βγάζει μάτι!
Πηγή: paok24.com
Στην... πίεση ο Ολυμπιακός (pics)

Τα δημοσιεύματα και οι φωνές εκ Πειραιά που προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με ενδεικτικό να είναι το "χτύπημα" στο σημερινό πρωτοσέλιδο του "Κόκκινου Πρωταθλητή - Γαύρου" (η.. Γάτα έχει ρεπό εδώ και καιρό)!

"Εκκωφαντική σιωπή από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την πολυιδιοκτησία. Γιατί δεν ασχολείται με την επιβολή ποινών μετά την τελεσίδικη καταδίκη των ΠΑΟΚ και Ξάνθης;" αναρωτιέται η εφημερίδα "3 σε 1", με το PAOK24 να την βγάζει από την... αγωνία της, δίνοντας την μοναδική απάντηση που αξίζει στους Πειραιώτες!

Γιατί ασχολείται με την υπόθεση των στημένων αγώνων και την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού, η οποία μεταξύ άλλων προτείνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τον δια βίου αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη από κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, υπόθεση για την οποία ο Ολυμπιακός και όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν διορία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τις 25 Μαΐου!

Υπάρχει όμως και συνέχεια! Αντί οι... opinion leaders του Ολυμπιακού να καυτηριάσουν την άνανδρη και μαφιόζικη ενέργεια αγνώστων (;) να επικηρύξουν μέσω αφισών τους Βασίλη Παπαθεοδώρου, Βασίλη Βέργη, Κυριάκο Θωμαίδη, Άρη Ασβεστά και Τάκη Μπαλτάκο (γράφουμε και καμιά... βλακεία για να περάσει η ώρα), βάζει χέρι σε όσους στηλίτευσαν το ντροπιαστικό tweet του Λευτέρη Αυγενάκη, με το οποίο ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε τον... Κινέζο για το περιστατικό και εξίσωσε θύματα και θύτες, κάνοντας και... μαθήματα δημοσιογραφίας! Εάν δεν στηρίξεις άλλωστε τον φίλο σου στα δύσκολα, πότε θα το κάνεις; Στα εύκολα;

Δεν μας πιστεύετε; Πέφτετε από τα σύννεφα; Ιδού...

Διαβάστε ακόμη...