Ξέσπασμα δημοσιογράφου του Guardian: «Αηδιαστικό πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στο πολιτικό κατεστημένο»

Από sdna.gr:Δριμεία επίθεση από τον δημοσιογράφο του "Guardian", Μάρτιν Μπέλαμ κατά του Ολυμπιακού, κατηγορώντας τον ότι κάθε απόφαση της ομοσπονδίας είναι υπέρ του! Ύβρεις -και- για Παναθηναϊκό, επευφημίες για την ΑΕΚ...
Πηγή: sdna.gr
Ξέσπασμα δημοσιογράφου του Guardian: «Αηδιαστικό πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στο πολιτικό κατεστημένο»

Ο Άγγλος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο twitter στη συμπάθειά του σε κάποιους ευρωπαϊκούς συλλόγους κι εκδήλωσε τα... αεκτζήδικα αισθήματά του, εκτοξεύοντας παρά κατά των δύο "αιωνίων".

«Όταν ζούσα στην Ελλάδα (σ.σ. έζησε στην Κρήτη το 2006-08 όπως αναφέρει το βιογραφικό του): Ολυμπιακός; Να γαμ@@@, γαμ@@@ ομάδα που κατά κάποιο τρόπο κάθε απόφαση της ελληνικής ομοσπονδίας βγαίνει υπέρ της. Ο Παναθηναϊκός; Γαμ@@@τε τους κι αυτούς. Εγώ υποστηρίζω την ΑΕΚ, που είναι... εκτός μόδας. Φοράω ακόμα το καπέλο της ΑΕΚ», ανέφερε ο Μάρτιν Μπέλαμ.

Στη συνέχεια, μετά από μία αναφορά διαδικτυακής του φίλης στην ΑΕΚ, ανέφερε πως: «Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις, αλλά για μένα, αν η Αθήνα ήταν Λονδίνο, τότε η ΑΕΚ θα ήταν κάτθ σαν τις Τσάρλτον/ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ, που παραδοσιακά θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο από το ειδικό της βάρος, αντί για κάποια από τις Τσέλσι/Άρσεναλ/Τότεναμ», για να εκτοξεύσει ακολούθως και νέα "πυρά" κατά του Ολυμπιακού.

Επίσης, ειλικρινά ο βαθμός στον οποίο ο Ολυμπιακός ήταν τόσο συνδεδεμένος με το πολιτικό κατεστημένο και τη ζωή της χώρας, ήταν τόσο γαμ@@@. Ένιωθες σαν να υπήρχε μία εθνική κρίση αν έχαναν ένα παιχνίδι»!

Σημειώνεται ότι ο Μάρτιν Μπέλαμ αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο του "Guardian" ως υπεύθυνος κοινωνικού ρεπορτάζ στο Λονδίνο.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Διαβάστε ακόμη...