A Bola: «Τιμωρία σε ΑΕΚ και πρόεδρο γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του βοηθού»

Από thessports.gr: Θέμα στην Πορτογαλία έγινε η τιμωρία (;) που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις "ομορφιές" στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη.
Πηγή: thessports.gr
A Bola: «Τιμωρία σε ΑΕΚ και πρόεδρο γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του βοηθού»

Συγκεκριμένα, η «A Bola» αναφέρεται στην τιμωρία της ΑΕΚ και του προέδρου της, με όλες τις λεπτομέρειες και ξαναθυμάται αυτά που ξέχασαν οι αθλητικοί δικαστές της ΕΠΟ και ανακοίνωσαν μια απόφαση που επί της ουσίας δεν τιμωρεί ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον... πολύ Μελισσανίδη.

Ξετυλίγει όλο το κουβάρι του αίσχους και καταγράφει τα γεγονότα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Στην αναφορά του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος διαιτητής έγραψε ότι «ένας γέρος με άσπρα μαλλιά» απευθυνόταν στον Rui Licínio, «έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, τα άρπαξε και τα πίεζε».

Και πριν από αυτό, ο προαναφερθείς άντρας φώναζε «Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ», εξακολουθώντας να επικρίνει τον Αρτούρ Σοάρες Ντιάς που σημείωσε πέναλτι εναντίον της ομάδας της Αθήνας και μετατράπηκε σε γκολ από τον Πορτογάλο του Άρη, Μπρούνο Γκάμα (11 ')".

Διαβάστε ακόμη...