Θα τιμωρηθείς αλλά θα είναι σα να μην τιμωρήθηκες…

Από paok24.com: Στην ποδοσφαιρική... δικαιοσύνη μπορεί να θεωρηθεί τιμωρία, η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τα παιχνίδια όταν ξεκινήσουν, θα είναι χωρίς κόσμο, έτσι κι αλλιώς.
Πηγή: paok24.com
Θα τιμωρηθείς αλλά θα είναι σα να μην τιμωρήθηκες…

Η σχετική αναφορά στη χθεσινή ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για την ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ... «Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ: ι) συνολική χρηματική ποινή ποσού εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000) ευρώ και ιι) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος».

Ενώ είναι γνωστό τοις πάσι, ότι εφόσον ολοκληρωθεί κανονικά στο γήπεδο το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες, η όλη τιμωρία για την ΑΕΚ... είναι να έχει μια ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών!

Αν κάποιος αρχίσει τις συγκρίσεις για τον τρόπο εκδίκασης ή μη, διάφορων υποθέσεων του ποδοσφαίρου και τις ποινές που επιβάλλονται, θα... φρίξει και οι μέρες είναι, έτσι κι αλλιώς, δύσκολες.

Αλλά, σε μία ακόμα περίπτωση, οι αρμόδιοι για τις τιμωρίες, ξεπερνούν τους εαυτούς τους, αφού επί της ουσίας, πέραν των χρηματικών προστίμων, τιμωρία δεν υπάρχει για την ΑΕΚ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...