Τι νέο μας είπε ο Αυγενάκης;

Απο inpaok.com: «Θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές στις ομοσπονδίες»
Πηγή: inpaok.com
Τι νέο μας είπε ο Αυγενάκης;

Ο Ολυμπιακός και οι φίλοι του (παλαιοί και νέοι...) προσπαθούν μετά μανίας να «ρίξουν» τον Βαγγέλη Γραμμένο και τους συνεργάτες του στην ΕΠΟ, αλλά έχουν αποτύχει παταγωδώς έως τώρα.

Καθώς και στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας αναμένονταν συντριβή του ερυθρόλευκου μπλοκ, το άλλαξαν το τροπάριο και προσπαθούν να αλλάξουν το σύστημα των εκλογών!.

Αλλά επειδή δεν έχουν τη δύναμη να περάσουν μέσα από την ομοσπονδία κάτι τέτοιο, πάνε να το περάσουν μέσω ενός άλλου ερυθρόλευκου φίλου τους, του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για εκλογές στις ομοσπονδίες.

Με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρήκε ευκαιρία να προαναγγείλει ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος εκλογών (γενικά στις ομοσπονδίες), κάτι το οποίο φαίνεται να επιθυμεί διακαώς η ομάδα του Πειραιά για τις εκλογές της ΕΠΟ...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό τη Αθήνας και σε σχετικό tweet, ανέφερε ότι όποια απόφαση και να πάρει, δε θα την πάρει ερήμην των αθλητών, αλλά έκανε ξεχωριστή αναφορά και για τις ομοσπονδίες, που έχουν εκλογές, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα...

«Προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι αθλητές. Στρατηγική μου εξ αρχής. Συνεχής η επικοινωνία με τους Συνδέσμους τους & η συνεργασία με Ομοσπονδίες, Λίγκες. Ο,τι ενέργειες γίνουν θα είναι σε πλήρη συνεννόηση. Ερήμην τους δεν θα αποφασιστεί τίποτα», ανέφερε σε ένα τιτίβισμα.

Και συνέχισε: «Θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες. Αν θα γίνουν φέτος, παρότι αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ή του χρόνου, παρά την 4ετή πρόβλεψη. Κάθε πράγμα στον καιρό του, όμως. Τώρα προέχει ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό».

Τέλος σημείωσε: «Κάθε μέρα που περνάει, με την πιστή εφαρμογή των μέτρων ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού, είναι μια νίκη στη μάχη για να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Όχι χαλάρωση, πειθαρχία και αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών για να τελειώσει ο πόλεμος.
Θα ενταθεί η καμπάνια της Αιμοδοσίας του #ziseathlitika Eπιστολή σε Ομοσπονδίες, Λίγκες, Ενώσεις και Σωματεία για να συνεισφέρουν εθελοντικά, να δώσουν αίμα, να μην μειωθούν τα αποθέματα, να έχουμε πυρομαχικά στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό».

Διαβάστε ακόμη...