«Βόμβες» Μελισσανίδη: «Υπήρχε εύνοια για μία ομάδα, τον Ολυμπιακό από ΕΠΟ και Σαρρή»

Απο sdna.gr: Πυρά κατά της διοίκησης Σαρρή στην ΕΠΟ εκτόξευσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας ότι από το 2010 κι έπειτα ευνοούνταν μόνο μία ομάδα, ο Ολυμπιακός.
Πηγή: sdna.gr
«Βόμβες» Μελισσανίδη: «Υπήρχε εύνοια για μία ομάδα, τον Ολυμπιακό από ΕΠΟ και Σαρρή»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδωσε το "παρών" στο Εφετείο για να καταθέσει για την υπόθεση της "Συμμορίας" κι εξαπέλυσε μύδρους κατά της διοίκησης Σαρρή στην ΕΠΟ, αλλά και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για σαφή εύνοια των Πειραιωτών.

Αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο πάντα μπορεί να υπήρχε μια εύνοια αλλά από το '10 και μετά τα πράγματα είχαν πάρει μια τροπή. Υπήρχε μια εύνοια για μία ομάδα, τον Ολυμπιακός, από μία ομάδα μέσα από την ΕΠΟ. Από τον κ. Σαρρή και τους συνεργάτες του. Εκείνη την εποχή, υπήρχε ένα μπλοκ μέσα στην ΕΠΟ που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα μιας ομάδας. Ελεγχαν διαιτησία και δικαιοδοτικά όργανα. Όταν είσαι πρόεδρος στην Ομοσπονδία, ότι θέλεις κάνει. Η ΚΕΔ ήταν υπάλληλοι κανονικοί, όχι όργανο.

Ο Ολυμπιακός εκείνη την εποχή έλεγχε διαιτησία και δικαιοδοτικά όργανα. Όταν έρχεται πόρισμα στην ΕΠΟ του Κορέα και η ΕΠΟ δεν κάνει τίποτα, αυτό τα λέει όλα, εσείς πως το βλέπετε... Όταν υπάρχουν ένα τσουβάλι κασέτες με αυτά που ακούσαμε, άμα τα διαβάζεις τρομάζεις.

Στην ΚΕΔ πιστεύω ότι ήταν θύματα. Ίσως ήταν και υπάλληλοι. Απόδειξη είναι ότι ο Ζωγράφος που ήταν αρχιδιαιτητής ένα διάστημα, θα σας πω από το 2013 και μετά.... Πριν μου είπαν ότι ήταν ταξιτζής, οπωσδήποτε ήταν διαιτητής, όταν ήταν αρχιδιαιτητής κάποιοι τον χτύπησαν και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Όταν σταμάτησε να διαιτητεύει, τον χρησιμοποίησαν και τον έκαναν πρόεδρο στην ΚΕΔ.

Τη μέρα που έγινε το ατύχημα δεν ειδοποίησε ούτε αστυνομία, ούτε δικαιοσύνη, μόνο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον Σαρρή. Αυτό για μένα λέει πολλά. Αυτός τα οργάνωνε όλα, ο αρχιμάγειρας, ο Ζωγράφος. Δεν είμαι χθεσινός, έβλεπα διαιτητές που έβαζαν και μπορούσα να καταλάβαινα τι έκαναν. Θυμάμαι από το '13 και μετά με τους διαιτητές που έβαζαν, τι γίνονταν. Το πιο αποδεδειγμένο ήταν ότι από τον Νοέμβριο έβγαινε ο πρωταθλητής. Τι ψάχνετε; Το κόκκινο φασόλι»;

«Ο Γεωργέας μου είπε ότι τους είπαν να κάτσουν να χάσουν»

Εγώ μπορώ να πω από το 2013 και μετά. Ποιος έβγαλε τους πίνακες ψάξτε στις κασέτες της ΕΥΠ.

Έπιασα τον Γεωργέα και του είπα τι έγινε: Ο Γεωργέας μου είπε ότι μπήκαν στα αποδυτήρια και μου είπαν να κάτσουμε να χάσουμε και είπα στον προπονητή να με αλλάξει (για τον αγώνα Βέροια - Ολυμπιακός). Μου τα είπε και ο Καλαϊτζίδης αυτά. Όλη η Ελλάδα το ξέρει, ένα τσουβάλι κασέτες τις ΕΥΠ. Κι εγώ λέω τη γνώμη μου, οι ερωτήσεις σας, δεν με αφήνετε να πω αυτό που θέλω. Με σκρινάρετε».

Διαβάστε ακόμη...