Αηδία: Ο Ολυμπιακός αθωώνει τον Σεμέδο και δηλώνει ότι έφταιγε... ο διαιτητής!

Απο sdna.gr: Η μεγαλύτερη απόδειξη για το που θέλει να οδηγήσει ξανά το ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός. Δεν έχουν ιερό και όσιο καθώς από χθες το βράδυ ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ και τα media που ελέγχει, θέλησαν να αθωώσουν τον Σεμέδο για τη ντροπιαστική ενέργειά του και παρουσίασαν ως φταίχτη τον... διαιτητή.
Πηγή: sdna.gr
Αηδία: Ο Ολυμπιακός αθωώνει τον Σεμέδο και δηλώνει ότι έφταιγε... ο διαιτητής!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα κατακεραυνώνει τον Σεμέδο, τη στιγμή που η εικόνα κάνει τον γύρο της Πορτογαλίας, κι ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αντιλαμβανόμενος την οργή του κόσμου, ζητούσε συγνώμη, στον Ολυμπιακό και στα παρακλάδια του επιχείρησαν κατά την προσφιλή τους συνήθεια να μεταθέσουν τις ευθύνες. Ο διαιτητής ο οποίος όφειλε με βάση τον κανονισμό να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Σεμέδο, χαριστικά έβγαλε δεύτερη κίτρινη, μπήκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ότι τον απέβαλε... για να μην παίξει με την ΑΕΚ. Αποδίδοντας εν ολίγοις, δόλο.

«Μόνο ο διαιτητής φταίει. Με τις κάρτες και τα σπρωξίματα. Ξεσήκωσε τους παίκτες. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο. Ήθελε να μην παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής», τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

Λίγη ώρα αργότερα, στο ίδιο μήκος κύματος τα Μέσα που ταυτίζονται με τα συμφέροντα του Ολυμπιακού πήραν τη σκυτάλη κατηγορώντας από τον διαιτητή μέχρι το... ball boy.

Ειρωνία; Την ίδια σχεδόν στιγμή (για την ακρίβεια μερικά λεπτά νωρίτερα) ο απομονωμένος στην αίθουσα του «Μεγάλη Βρετάνια» Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθούσε να πείσει ότι ο Ολυμπιακός... αδικείται! FIFA-UEFA και όλοι οι παρόντες στην αίθουσα αντιλήφθηκαν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο πως αντιλαμβάνονται το 50-50 στο λιμάνι.

Διαβάστε ακόμη...