Ντου Καρυπίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών!

Τα... βήματα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακολουθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης, που έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, συνοδεία «φουσκωτών».
Πηγή: inpaok.com
Ντου Καρυπίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule.gr, στο ημίχρονο του αγώνα ο ιδιοκτήτης του Άρη επιχείρησε να εισβάλει στα αποδυτήρια του διαιτητή ενώ μαζί του είχε τρεις «φουσκωτούς» με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, στο ημίχρονο του αγώνα απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο μεγαλομέτοχος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών έχοντας μαζί του τρεις «φουσκωτούς» που ήταν συνοδεία του καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο. Μάλιστα, οι τρεις συνοδοί του Καρυπίδη είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, οι δύο ως φυσικοθεραπετές και ο ένας ως διερμηνέας και επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια που βρίσκονταν ο Κομίνης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Μάλιστα έγινε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε έναν από τους συνοδούς του Καρυπίδη που έβρισε χυδαία τον Γιάννη Σαμαρά ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια. Αναμφίβολα όμως πρόκειται για μια χυδαία συμπεριφορά ενός ανθρώπου που εκπροσωπεί έναν ιστορικό σύλλογο και τον οποίο μικραίνει με τα καμώματα του. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καρυπίδης είχε μια ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά από την ώρα που πάτησε στο γήπεδο του ΟΦΗ καθώς παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας επέμενε να παρακολουθεί το ζέσταμα των παικτών του Άρη ακριβώς κάτω από τις θύρες 4,5 παρουσία τριών «φουσκωτών» όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Gentikoule.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...