Απίστευτες καταγγελίες για Μαρινάκη

Από inpaok.com:Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας piperata.gr, Πάρης Κουρτζίδης ο οποίος περιέγραψε το συμβάν της αρπαγής του από το ξενοδοχείο Χίλτον, αλλά και το πώς πιστεύει πως συνδέεται το δικό του περιστατικό με αυτό του Θανάση Τζήλου, προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: inpaok.com
Απίστευτες καταγγελίες για Μαρινάκη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αρπαγή του στο ξενοδοχείο Χίλτον:

«Στις 15 Μαρτίου 2018 υπήρχε στημένο ραντεβού με τον εκδότη Αντώνη Πίκουλα, που σήμερα είναι επικεφαλής της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Στην διάρκεια του ραντεβού εμφανίστηκαν οι άντρες του Βαγγέλη Μαρινάκη οι οποιοί έχουν ταυτοποιηθεί. Είναι κατηγορούμενοι γιατί υπάρχουν μαρτυρίες, βίντεο, τηλεφωνικές συνομιλίες και όλα αυτά θα αποδειχθούν. Με πλησίασαν 3 άνδρες κοντά και άλλοι δύο ήταν σε μέση απόσταση, έκαναν όλοκληρη επιχείρηση στο Χίλτον και ήταν 12 με 14 άντρες. Ο ένας ήρθε από πίσω μου και με απείλησε με μία κάνη, το θέμα είναι οτι με τον ισχυρισμό πως με σημαδεύει με όπλο επιχείρησαν να κατεβάσουν το κείμενο μου μέσα από το κινητό μου. Αμέσως μετά ένα κείμενο που αφορούσε το περιεχόμενο του πορίσματος απο την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, δεν ανέφερα αν εμπλέκεται η όχι απλά έκανα μία δημοσιογραφική δουλειά. Είχα ένα αποκλειστικό που αφορούσε το περιεχόμενο της εισαγγελέα Τζίβα.

Βάσει αυτού το πορίσματος οπου δικαιώθηκα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος. Αφου δεν έμειναν ικανοποιημένοι με αυτό ήθελαν να κάνω ένα δημοσίευμα με το οποίο θα ζήταγα συγγνώμη, ενώ μου υπαγορεύαν κιόλας να εμπλέξω οτι αυτό ήταν ένα καθοδηγούμενο δημοσίευμα απο το Μαξίμου και την Τζίβα. Με απειλούσαν πως θα με σκοτώσουν αν δεν έγραφα αυτά που με έλεγαν, και το δεύτερο πρόσωπο που με πλησίασε ο οποίος έχει σκοτώσει τον γαμπρό του. Δηλαδή αυτό το πρόσωπο δεν φοβόταν να κάνει τίποτα γιατί είχε διαπράξει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Εχει αποπεμφθεί απο το Λιμενικό Σώμα γιατί έχει σκοτώσει άνθρωπο. Φτάσαμε στο σημείο να είναι υπό την έρευνα της αστυνομίας και τον εισαγγελικών αρχών. Το πρόβλημα για αυτούς ήταν αν θα χαρακτηριστεί απαγωγή η αρπαγή. Η διαφορά στην αρπαγή είναι οτι υπάρχει άρση τηλεφωνικού απορρήτου γιατί είναι κακούργημα. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου δόθηκε και χαρακτηρίστηκε κατά παντός υπευθύνου κακούργημα. Ασκήθηκε η δίωξη απο την τότε εισαγγελέα και υπήρξαν κάποια ευρήματα».

Για το πώς συνδέεται το δικό του περιστατικό με του Θανάση Τζήλου:

«Τον Δεκέμβριο έγινε το περιστατικό του Τζήλου, ενώ από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο είχαμε τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας τα οποία βασιζόντουσαν σε δορυφόρους και σε βίντεο απο την διαδρομή των ανθρώπων που επιτέθηκαν στον Τζήλο. Είχαμε και τα σήματα των τηλεφωνικών επαφών, ανθρώπων που ήταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ή πέριξ. Εκεί λοιπόν διαπιστώνει κανείς πως το ένα πρόσωπο που απείλούσε πως θα με σκοτώσει φαίνεται να έχει κάνει πολλές τηλεφωνικές επαφές μέσα από τα σήματα του δορυφόρου πριν, κατα την διάρκεια, και μετά του συμβάντος του ξυλοδαρμού. Αυτόν το ξυλοδαρμό που ο δικαστής τον χαρακτήρισε αποτυχημένη δολοφονική επίθεση.

Συνδέεται ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο δεν μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα αλλά όταν οι αρχές λίγο καιρό μετά το συμβάν του Τζήλου με καλούν να ταυτοποίησω ένα πρόσωπο που είναι στους κατηγορούμενους για το αν το θυμάμαι φυσιογνωμικά στην επιχείρηση αρπαγής μου στο Χίλτον. Σε μία επίσκεψη εκφοβισμού κάτω απο τα γραφεία μου πάλι με τον προηγούμενο δράστη είχαν έρθοι απο κοινού, δηλαδή εξετάζουν αν έχει έρθει και στο Χίλτον. Οι άνδρες της ασφάλειας του Μαρινάκη έχουν ταυτοποιηθεί απο την Ελληνική Αστυνομία. Η υπόθεση του Τζήλου καθυστερεί και βγαίνουν σε αυτήν την αντεπίθεση και προσπαθούν να πνίξουν την υπόθεση που θα φτάσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη δίοτι υπάρχουν επίσημα έγγραφα των Βρετανικών Αρχών που έχουν παραδοθεί με επίσημη συνδρομή και η πολιτεία θα πρέπει να τα μεταφράση όλα αυτά».

Για την επίθεση στον Πέτρο Κόκκαλη:

«Δεν ξέρω αν υπάρξει κάποια καταγγελία από τον Πέτρο Κόκκαλη, το περιστατικό το γνωρίζουν αρκετές πλευρές και οι πηγές μου λένε οτι έγινε στο Κεφαλάρι. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν καταγγείλει τους άνδρες ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταξύ αυτών είναι και δημοσιογράφοι που δουλεύουν στα μέσα του αλλά έχουν αποσύρει τις καταγγελίες».

Διαβάστε ακόμη...